Personlig träning

 

Vad är personlig träning?
Personlig träning innebär att medlemmen får personlig hjälp med att nå sina mål av en personlig tränare med gedigen erfarenhet och utbildning.

Hur går personlig träning till?
Första träffen kommer medlemmen tillsammans med personlig tränare gå igenom en hälsodeklaration där du får svara på frågor om ditt hälsotillstånd. Svaren på de frågorna kommer hjälpa personliga tränaren att ge den bästa och säkraste träningen, speciellt anpassat för kunden. Efter hälsodeklarationen följer en livstils-profil där kunden får chansen att berätta för personliga tränaren om vad kundens livsstil som fungerar bra och vad han eller hon behöver hjälp med. Här får PT direkt information om vad kunden behöver ändra på för att han eller hon skall må bättre samt nå sina mål.

Klicka på de olika flikarna för att läsa mer om våra olika PT-koncept.

PT 60: Singelträning med PT

Träna med en av våra personliga tränare under 60 minuter – tillräckligt för att hinna med hela kroppen!

Vår PT60 sessioner är utformade för att kunna omfatta ett helt träningspass. från uppvärmning till att varva ned. Självklart kan du även välja att lämna dessa delar ute ur träningspasset och istället fokusera hela sessionen på ett längre program. Det är en smaksak, men eftersom PT60 alltid har varit vår mest populära session tycks längden av sessionen passa de flesta människors behov. Naturligtvis spenderar du mer tid med din PT varje gång ni träffas och det tillåter honom/henne att få en bättre bild av din kapacitet och dina behov.

Vår rekommendation, om du inte har provat våra PT produkter tidigare eller om du är ny i träningsmiljö på träningscenter, är att börja med våra 60-minuters sessioner. Du kommer få all coachning du behöver för att du ska träna på rätt sätt mot dina mål och behov.

PT Express: Singelträning med PT

För dig med pressat tidsschema. Perfekt om du vill ha hjälp med att fokusera på specifika muskelgrupper/övningar.
Våra 30 minuters tillfällen passar dig som antingen:
– Har ont om tid, eller är
– Bekväm att utföra uppvärmning och nedvarvning själv, eller
– Vill komplettera din favorit gruppträningsklass med ett individuellt träningspass.

PT Express är lätt att hitta plats för i din kalender (före/efter arbetet eller till och med under lunchen). Under 30 minuter får du tid att tillsammans med din personliga tränare genomföra ett träningspass. Vill du jobba med en viss muskelgrupp eller att förbättra din teknik i en viss övning? Då är PT Express något för dig och det ger dig fler tillfällen för pengarna.

Personlig träning tillsammans med dina kollegor!

 

PT Företag är för dig som vill träna tillsammans med kollegor under 60 minuter. Er personliga tränare coachar och hjälper er under ett träningspass. Fördelarna med att träna med en personlig tränare tillsammans med kollegor är enkla:

•   Du får mervärde för pengarna, sparring och engagemang.
•   Träna minst fyra stycken och få mer träningstid för pengarna.
•   Genom att ha både en Personlig tränare och kollegor som hjälper och puschar dig, blir din träning både roligare och mer effektiv.
•   När du bestämmer en tid tillsammans med dina kollegor, är det större sannolikhet att träningen blir av.

 

l
  • Väl det val som passar dig bäst.
  • Om du är intresserad av att förutsättningslöst veta mer om personlig träning så tveka inte att kontakta oss! Fyll i uppgifterna nedan så återkommer någon från oss inom kort.